Priser

Bliv medlem i LifeClub

Alle mennesker er forskellige. Det er derfor en mærkesag hos LifeClub at tage hensyn til alle typer. Der skal være "rigtige" mennesker bag, og det finder du med sikkerhed hos LifeClubs personale.
Vi har mange specialuddannede instruktører og medarbejdere. Det gør, at vi altid kan tilbyde en bred vifte af hold og fitness, så der er noget for enhver.
Læg dertil mange års erfaring som sikkerhed for, at alt er solidt gennemprøvet af rigtige mennesker fra lokalområdet. Medlemmerne siger:

Fantastisk sted hvor man føler sig velkommen fra første dag. Super søde medarbejdere ved disken og instruktørerne er fyldt med energi og smilende.
Trine Jensen
Søde mennesker, hyggelig stemning og der er plads til alle typer. For første gang har jeg følt mig tilpas i et center og været ligeglad med om jeg er rød i hovedet og om der er for meget på sidebenene.
Sanne Andersen

I de nedenstående afsnit kan du læse mere om de forskellige medlemskaber, vi tilbyder.
Vi glæder os til at møde dig i centeret, hvor du kan få meget mere at vide, få en rundvisning og en GRATIS gæstetræning første dag.

Alle hold og fitness er inkluderet i prisen.

I Roskilde er prisen 10,- mere pr. måned for alle nedenstående medlemskaber."Køb" Medlemsskab

Praktisk info

For alle medlemskaber er der et opstartsgebyr på 190,- samt et kortgebyr på 100,-
Hvis du tegner en 6 måneders aftale sparer du de 190,-
Har du et medlemskort fra tidligere, sparer du også de 100,-

Som udgangspunkt anbefaler vi, at du tegner et Club+ medlemskab, så du kan få det maksimale ud af din træning. Herved har du sikret dig hjælp fra vores veluddannede og meget kompetente personale, hvilket optimerer mulighederne for at nå dine mål.

Det eneste, det kræver for at få glæde af et medlemskab i LifeClub er, at du ringer eller kommer forbi og booker en tid med instruktøren i LifeClub. Vi vil med glæde vise dig rundt i centeret.

Velkommen til velvære for livet.


Opgradering af medlemskab

Du kan ved betaling af merprisen opgradere fra dag til dag. Du sparer dermed penge på programlægning, kostvejledning mv.
Ændringen er gratis for dig.

Nedgradering af medlemskab

Du kan, hvis du ønsker et billigere medlemskab, eller skal deltage på eksempelvis Livsstilshold (med betaling direkte til underviseren), kan du nedgradere med løbende måned + næste.
Ændringen er gratis for dig.

Studerende og firmamedlemmer

Ved oprettelse skal der fremvises dokumentation for et aktivt fuldtidsstudie. Vi ændrer samtidig til normalprisen efter gyldighedperiodens udløb, eller når du er fyldt 25 år.
Fortsætter du efterfølgende studiet og fremviser et nyt studiekort vil regulering af prisen ske fra efterfølgende første mulige Nets-dato. Det samme gør sig gældende, hvis din arbejdsplads mv. har en rabataftale.
Der vil ikke ske tilbagebetaling for en evt. periode, hvor du har betalt normalpris. LifeClub kan bede om fremvisning af dokumentation for fortsat at have en lavere pris.
Ændringen er gratis for dig.


Overførsel af medlemskab

Hvis du ønsker at stoppe dit medlemskab straks, er det muligt at lade en anden overtage det. Det skal blot være et medlemskab til mindst samme pris og periode.
Du bliver så straks udmeldt og det nye medlem bliver oprettet i stedet for dig.
Der skal kun betales for et nyt medlemskort af det nye medlem. Perioden, som der er betalt for, må I indbyrdes finde en løsning på.
Ændringen er gratis for dig.

Familiemedlemskaber

Er i 4 fra samme husstand træner nr. 4 (den billigste) gratis.
Der betales for oprettelse og medlemskort.

Se regler for træning i Ringsted udenfor personaletid her

Derudover henviser vi til Regler & vilkår.

Vi forbeholder os retten til ikke at ville melde dig ind, eller at melde dig ud af centeret, hvis vi har mistanke om brug af doping. 

Club+

×

Et medlemskab, hvor der indgår program, hjælp og jævnlig opfølgning på din træning af uddannede instruktører. De sørger for, at du som medlem altid får tilrettelagt og justeret dit personlige træningsprogram, hvor der bliver taget højde for dine individuelle forudsætninger, ønsker og mål.

Kostvejledning af uddannet personale, konditest, fedtprocentmåling, deltagelse i forskellige faglige såvel som sociale arrangementer, samt hjælp af fysioterapeut hører også med i LifeClubs Club+ medlemskab.

Pris fra 417,-/mdr.

Køb medlemskab

Basis

×

Fri adgang til alle hold, cykling samt fitness.

Hvis du ønsker instruktørhjælp og vejledning i basis-medlemskabet, kan det dog sagtens lade sig gøre. Så koster det bare lidt ekstra efter forbrug.

Pris 349,-/mdr.

Køb medlemskab

Basis for unge

×

Vi har gjort det nemmere og billigere for unge og studerende at træne i LifeClub.
Er du under 25 år eller så længe du kan fremvise et gyldigt studiekort til et fuldtidsstudie, så får du basismedlemsskabet billigere end den ordinære pris.

Når du fylder 25 år eller dit studiekort udløber, reguleres prisen.

Pris 249,-/mdr.

Køb medlemskab

5 x træning

×

Ønsker du fitness og hold som et supplement til anden træning, kan du 5 gange om måneden benytte det center, du har tegnet medlemskabet i.

En gang er fra du kommer til du går hjem den samme dag. Du kan træne hold eller fitness eller begge dele.

Ekstra træning herudover kan tilkøbes for 50,-/gang.

Pris 257,-/mdr.

Køb medlemskab

1 dags træning

×

Ønsker du at benytte centeret for en dag, eller 2-3 gange pr. måned, er dette ideelt for dig. Du kan benytte fitness og alle hold den samme dag.

Første gang vil vi gerne invitere dig på en dags gratis gæstetræning.
Kontakt receptionen for at få din første dag gratis.
(Maks 1 gratis træning pr. år.)

Pris 85,-/dag.


Medlemmer som har børn mellem 10 -14 år med til deres træning.

Pris 50,-/dag.

Personlig Træning

×
Læs om personlig træning.

1 person: 2 personer:
2 gange 1.100,- 1.430,-
8 gange 4.300,- 5.575,-
16 gange 8.200,- 10.675,-