COVID-19 medlemsinformation

Opdateret 27. marts 2020

Vi beklager den meget lange svartid på mail. Vi har afventet mails, til vi kan behandle dem samlet og give et klart svar på alle de mange spørgsmål, man kunne have. 

Der er ingen tvivl om, at meget af det, der kommer til at ske rent administrativt, vil ske bagudrettet. Det vil ikke komme dig eller de øvrige medlemmer til skade, lover vi.

Opdateret 24. marts 2020

Statsministeren har forlænget påbuddet om at holde fitnesscentre lukket frem til og med 13. april 2020 med mulighed for, at perioden yderligere forlænges.

Vi er meget kede af situationen, men har desværre ikke noget konkret at melde ud om, hvordan vi forholder os til den aktuelle situation i forhold til medlemskaberne.
Vores håb var, at der havde været en klar vejledning, men situationen er så speciel, at ingen rådgiver er sikker på, hvad de kan stå inde for 24. marts. Vi har drøftet situationen med chefjuristen og senere yderligere en jurist fra Dansk Erhverv, som er helt tæt på beslutningerne. De forventer, at der kommer en vejledning fra ministeriet fredag den 27. marts 2020.

Vi håber derfor, at du vil have tålmodighed med os lidt endnu. Vi vil hellere melde det rigtige ud i første omgang end selv at gætte forkert.

Det vi kan love dig er, at vi vil gøre alt, hvad vi kan for at stille dig bedst muligt i situationen indenfor de rammer, vi bliver stillet.


Kære medlem

Vi håber, at du og dine kære alle har det godt og holder modet oppe.

Vi har modtaget mange positive tilkendegivelser, siden vi lukkede centeret som nogen af de første i branchen for at stoppe corona-smitten.
Det er vi dybt taknemlige for.
Vi er aktuelt lukket frem til og med den 30. marts 2020.

Vi og vores ansatte går en meget hård tid i møde.
Vi kæmper hver dag for, at der er noget at vende tilbage til, både for vores medlemmer og medarbejdere, når krisen er overstået.
Derfor beder vi til, at du vil støtte op omkring os, hvis du har mulighed for det.

Opkrævningsfristen for april er passeret, og vi har derfor i forhåbning om, at vi er tilbage igen den 31. marts, sendt opkrævningen for april.
LifeClub har desværre ikke en kapitalstærk investor i ryggen, så vi er netop nu helt afhængige af vores loyale medlemmer.

Det sammen med statens hjælpepakke, håber vi vil sikre vores evne til at betale vores omkostninger og forhåbentlig sikre, at vores dygtige personale, som er rygraden i LifeClub, forhåbentlig snart er tilbage sammen med dig i centeret.

Dit medlemskab er derfor ikke sat i bero. Hvis du ønsker bero, skal du kontakte os.
Vi håber, at du vil overveje at lade være, hvis du på nogen måde har mulighed for det.
Ethvert forblivende medlemskab, vil for os og for vores ansatte, gøre en ubeskrivelig forskel - Vi har brug for din hjælp!
Vi håber, at du vil vælge ikke at sætte i bero og i stedet veksle til enten programlægning, opfølgning, fedtprocentmåling eller gavekort til en ven, som ikke er medlem i forholdet 1:1.

Ønsker du at bakke op om vores foreslåede løsning, skal du ikke gøre noget aktivt nu.

Ønsker du ikke at tilslutte dig denne løsning, vil vi bede dig kontakte os på mail med navn og telefonnummer. Vi vil så registrere, at du ønsker kompensation og kontakte dig. Vi beder om din forståelse for længere svartid end normalt, da alt skal håndteres manuelt.

For Roskilde: roskilde@lifeclub.dk

For Ringsted: ringsted@lifeclub.dk

Vi glæder os til at se dig igen.

FAQ


Følg anbefalingerne om Coronavirus:

Myndigheders anbefalinger

LifeClub følger Corona-situationen tæt og følger naturligvis nøje myndighedernes anvisninger.
LifeClub er derfor lukket frem til og med tirsdag den 30. marts 2020.

Vi er i gang med alt det praktiske nu.
Du skal ikke gøre noget som medlem endnu. Følg med på hjemmesiden og vores Facebooksider.
Vis hensyn overfor andre, og pas godt på dig selv.


Ryd en plads i hjemmet

Vi kan desværre ikke tilbyde dig træning i centeret for øjeblikket.
Men ryd en plads hjemme hos dig selv og stream videoer med gratis træning fra Les Mills eller SATS.

Er du medlem i LifeClub, kan du oprette dig GRATIS og deltage på hele Les Mills On Demand univers frem til den 31. maj 2020.
Når du er oprettet får du en bekræftelse pr. mail indenfor ca. 24 timer.
Du skal ikke oplyse kreditkortoplysninger. Perioden slutter automatisk.

Les Mills On Demand


Gratis hjemmetræning uden oprettelse:

Les Mills hjemmetræning

SATS virtuel træning

Vi håber, at du finder noget, som du kan holde formen ved lige med.

Send lige en virtuel high five til alle der hjemmetræner 🙌