WattBike cykling

Oplev landets måske lækreste cykelsal i LifeClub.

Forstil dig at cykle til den fedeste musik, i den vildeste stemning og med de bedste instruktører. Det kan du i LifeClub.
Vi har en toplækker cykelsal. Salen er bygget op omkring Coach By Color og Intelligent Cycling koncepterne.

Cykling er en uovertruffen måde at arbejde med puls og kondition på.

Spinning, Indoor Cycling, Watt træning, kært barn har mange navne. Fælles for dem er, at det er effektiv konditionstræning. Træningen er naturligvis også et rigtig godt redskab til at forbrænde en masse kalorier. 
Det kan være hårdt, men det giver resultater. Samtidig er risikoen for skader minimal, da du ikke udsætter kroppen for stød eller slag, og det er kun naturlige bevægelser, der arbejdes med.


Hvis du ikke er i så god form, kan du undlade at sætte så meget belastning på. Alle kommer samlet i mål alligevel. Husk at kombinere cykling med styrke- og stabilitetstræning.

Vi har de nyeste toplækre Life Fitness IC 7 cykler.
Cyklerne er udstyret med farvedisplay, så du intuitivt og let kan se, hvor meget du arbejder, ud fra dit personlige watt tal.
Du kan downloade en gratis App og let tilslutte din telefon til cyklen med din favorit app. Søg efter ICG training eller Intelligen Cycling. Opret dig og tillad bluetooth adgang til din telefon.
Sørg for at din telefon er opdateret.

Læs mere

Info:
Har du selv cykelsko, kan de bruges, hvis klamperne er af typen Look eller SPD. Du kan også leje cykelsko i centeret, eller gratis bruge vores tåclips til almindelige sko.

Køb medlemsskab

Billeder