Sådan deltager du på hold

Vigtig ændring fra december 2021

Vi er på vej ind i vintersæsonen og det betyder jo ind i mellem ventelister på vores hold. Det kan skabe nogle udfordringer.
 
Derfor har vi, for at tilgodese medlemmer på venteliste og instruktører, som har hold med få deltagere, besluttet at ændre afmeldingsfristen fra en til to timer på alle hold fra 1. december 2021.
 
Det vil gøre det lettere for både medlemmer og instruktører at kunne planlægge ved at give lidt længere frist og lidt længere tid. Men det vil også kræve lidt mere af dig, som booker hold og har en ”sikker plads”.
 
Du skal altså fra den 1. december 2021 melde dig fra et hold senest 2 timer før holdstart for at undgå at få en bøde, hvis du ikke deltager på holdet.
For dem på venteliste vil dette så tilsvarende betyde, at man får en time mere til at kunne nå frem til holdet, og dermed kunne udnytte pladsen.
Er du på venteliste får du ikke bøde ved udeblivelse.
 
Vi håber med dette tiltag at optimere situationen omkring fyldte hold og ventelister bedre, end vi gør i dag.
 
Når dette har kørt i en periode, samler vi op på erfaringerne, og vil i denne forbindelse meget gerne høre fra dig, så hvis du har en holdning til dette, så skriv til os på mailen roskilde@lifeclub.dk

Book hold online

Du kan enten vælge at trykke under book hold i toppen, eller i menuen til venstre.
Se holdplan
På holdplanen kan du læse mere om holdet ved at trykke på i´et i nederste venstre hjørne.
Kontakt os gerne hvis du ønsker mere information om et hold.

Fremmøde i centeret til hold

Når du har booket hold, er det vigtigt, at du husker at fremmøde i centeret inden holdstart! Du må naturligvis ikke fremmøde andre end dig selv.

Systemet er sat op, så du altid får udskrevet en bon, når du er fremmødt korrekt. På bonen står, hvilke holdaktivteter du er fremmødt til. Hvis der ikke kommer en bon, eller du mangler et hold, hvis du har booket flere efterfølgende hold, skal du kontakte receptionen med det samme. De vil så hjælpe dig med at fremmøde.

Der er to trin, hvis du har tilmeldt hold i forvejen:
1. Indlæs dit medlemskort i fremmødecomputeren, så er du logget ind.
2. Tryk på "Fremmøde til dagens bookinger". Der kommer en bon ud og du er korrekt fremmødt.


Er der venteliste:

Er du på venteliste, vil du indtil afmeldingsfristens udløb 60 minutter før holdstart, (120 minutter fra december 2021), kunne rykke ind og få en sikker plads på holdet. Du kan se et lille ur ikon ved din booking, som viser, at du er på venteliste.

Fremmøde til holdtræning skal ske senest 10 minutter og 1 sekundt før holdstart, for at du kan være sikker på din plads. Der kommer automatisk en bon ved korrekt tjek-in, og du har din plads på holdet.

Ledige pladser frigives præcist 10 minutter inden holdstart. Pladserne derefter automatisk bliver fordelt efter tidspunktet for fremmøde efter ”først til mølle”-princippet. Reglerne er ens for alle og bliver styret af administrations-systemet.
Vi fremmøder dig gerne - også efter holdstart, hvis du blot kontakter receptionen samme dag og indenfor 3 timer efter holdet.

Står du fortsat på venteliste ved holdstart, får du ikke bøde.


Automatisk sms-service ved venteliste:

For at informere om oprykning til hold, tilbyder vi en automatisk sms-service. Du vil modtage en sms, hvis der bliver et afbud på holdet, og du rykker fra ventelisten og ind på holdet. Så slipper du for selv at kontrollere det på online bookingen. Du kan rykke ind på holdet op til en time før holdstart. To timer fra december 2021.
Da vi har en omkostning på at sende sms fra systemet, koster denne service 1,- kr. pr. sms. Beløbet opkræves via Nets Betalingsservice.
Er du ikke på venteliste, vil du ikke modtage nogen sms.

Ønsker du ikke at modtage sms, kan vi sagtens slå det fra. Kontakt blot receptionen.


Glemt fremmøde:

Har du glemt at fremmøde, eller er du kommet for sent til holdet, er det vigtigt, at du samme dag kontakter receptionen personligt senest 3 timer efter, at holdet er afviklet. Her vil vi fortsat kunne fremmøde dig uden gebyr.
Manglende fremmøde koster 25,- pr hold.
Vi kan desværre ikke refundere manglende fremmøder, hvis 3 timers fristen ikke overholdes. Det gælder også, hvis du har deltaget på holdet.

Mangler du din bon, eller er du i tvivl, så kontakt receptionen staks efter holdet.

Afbud til hold:

Du kan melde fra til de hold, du har booket, helt indtil 1 time før holdstart, 2 timer fra december 2021, enten via online booking eller i centeret. Ved udeblivelse fra holdet, vil du blive opkrævet et gebyr for manglende fremmøde. Gebyret er 25,- pr hold. Receptionen afmelder dig ikke, hvis fristen på en time er overskredet, uanset hvilken grund der er til udeblivelsen. To timer fra december 2021.


Aflysning af hold:

LifeClub forbeholder sig ret til aflysning af hold ved sygdom, ferie og hold med mindre end 5 deltagere.
Vi sender en sms til dig med beskeden. Denne besked er gratis for dig.

Kalendersynkronisering:

Synkroniser dine holdbookinger direkte ind i din kalender (Outlook, IPhone, GMail osv).
Når du er logget ind, er der en vejledning til kalendersynkronisering på "Forsiden." Du skal blot være på en desktop-computer.

Du er altid velkommen til at kontakte personalet, hvis du har spørgsmål.

God træning!