LIFECLUB ROSKILDE

Motion og vejledning i alle former.1

LifeClub henvender sig både til rutinerede sportsudøvere og til dig, der aldrig har trænet før.

LifeClub lægger vægt på et veluddannet personale og stedet, som du kan booke tid hos.

Foruden individuelle træningsprogrammer har LifeClub også et stort og varieret udvalg af holdtræning.

Fremtidens træning er allerede i LifeClub Roskilde nu.

IC 7 Tomahawk cyklerBike
LifeClub har i begge centre investeret i det nyeste indenfor watt træning på cykelholdene. En sjov og super motiverende måde at få fuldt udbytte af træningen. Cyklerne er udstyret med display, hvor du let og intuitivt kan følge en farve, helt efter dit personlige niveau. Læs mere om cyklerne her.

Det giver en meget bedre opmærksomhed på, hvor meget du formår. Dermed vil træningseffekten optimeres betragteligt.

Life Fitness kredsløbstræning
Det lækreste og nyeste kredsløbsudstyr finder du også i LifeClub. I udstyrspakken indgår også en PoweCardiorMill og Cybex berømte ARC trænere. Du kan blandt andet bygge dine egne programmer og se ruter, som er optaget rundt om i verden.

Kinesis
En anderledes træningsform i LifeClub er Kinesis, hvor man kan opbygge kroppens styrke, koordinations- og balance- evne på en gang. Det er et genialt system, der er velegnet til de, som træner på eliteniveau såvel som de, der har behov for genoptræning.

Life Fitness Synrgy (crossfit-træning)
En fantastisk maskine hvor Life Fitness har sat den øverste standard for lækker crossfit-træning. Der findes mange efterligninger, men ingen kommer i nærheden med brugervenlighed og næsten uanede muligheder. Vi tilbyder også vores populære Powerfit holdtræning på denne maskine.

Holdaktiviteter
Vores store og varierede holdplan giver dig mulighed for at dyrke alt fra Yoga over dans, cykling til Les Mills GRIT. Vores instruktører brænder for at give dig en oplevelse hver gang. Vi har Roskildes største udvalg af Les Mills programmer.

Personalet
Vi er stolte over vores udstyr, som vi er de eneste i byen som har. Men det vigtigste i LifeClub er og bliver personalet (og de andre medlemmer). Her er de største forskelle og grunden til, at du bliver glad for dit valg af fitnesscenter.

Har du ikke været i LifeClub før, så kontakt os for en gratis prøvedag.

 

Har du spørgsmål eller noget, der kræver vores opmærksomhed? Tal med personalet.
Vi hjælper gerne.