LIFECLUB RINGSTED

Vestervej 2
4100 Ringsted

Åbningstiderne er foreløbig:
08.00 – 20.45    Mandag – torsdag
08.00 – 19.00    Fredag
09.00 – 13.45    Lørdag
09.30 – 13.45    Søndag

Træning handler om sundhed og livskvalitet.

1

I LifeClub handler træning primært om at gavne helbredet og fremme det gode liv. Vi fokuserer på dig og lytter til dine individuelle ønsker og behov.

Vi giver inspiration til træningsprogrammer og hjælper med at nå dine mål.

Motion og vejledning i alle former.

LifeClub henvender sig både til rutinerede sportsudøvere og til folk, der aldrig har trænet før.

LifeClub lægger vægt på et veluddannet personale og stedet har ud over de faste instruktører både tilknyttet en fysioterapeut, en ernæringsvejleder og personlig træner, som man kan booke tid hos.

Foruden individuelle træningsprogrammer har LifeClub også et stort udvalg af holdtræning. Heriblandt finder du program-klassikere, som mave/balder/lår, bodytoning og cykling på hold.

Info om døgnåbning (kommer igen snarest muligt).

Total træningsfrihed i Ringsted.2

Du har mulighed for at træne, DØGNET RUNDT, når det passer dig. Faciliteterne er til din rådighed, når du vil træne. Også når det er kl. 03.00 om natten!

Tilbuddet er rettet mod medlemmer, som har den nødvendige træningserfaring, så de kan træne sikkert og forsvarligt på egen hånd.

Praktiske spørgsmål om centeret udenfor personaletiden:

Jeg kan ikke åbne døren?

Vender du kortet rigtigt? Magnetstriben skal ind i læseren til højre. Kortet føres helt fra toppen igennem læseren, dioden lyser. Døren er nu åben i 5 sekunder.

Jeg kan stadigvæk ikke åbne døren?

Har du gæld, så du er inaktiveret, så åbner døren ikke. I dette tilfælde skal du tale med personalet i den bemandede åbningstid.

Jeg følges med et andet medlem, behøver jeg at bruge mit kort?

Ja, alle skal tjekke ind. Eneste forskel er, at det også kan ske ved indgangen.

Må jeg lukke andre ind?

Nej, kun medlemmer med gyldigt medlemskab må opholde sig i centeret udenfor personaletiden. Tager du andre uberettiget ind i centeret, bliver du pålagt et gebyr og dit kort bliver

3

spærret. Har du problemer med at komme ind eller andet, der kræver vores opmærksomhed? Tal med personalet. Vi hjælper gerne.